Autocenter Smörjmedel

Försäljning av smörjmedel från Champion Oil

Besök gärna vår butik där vi har oljan du behöver.

Vi har även oljefilter, bensin/diesel tillsatser smörjmedel för transmission, slutväxlar,hypoider, fördelningslådor, automatlådor, manuella växellådor, cvt, dsg, hydral, servoolja och mycket mer.

 

Återförsäljare av GAT (German Automotive Technology) tillsatser för dom flesta fordon. Både för bensin och diesel det finns produkter för partikelfilter och växellådor.

 

Kom alltid i håg att använda rätt olja till ditt fordon om du är osäker så fråga oss. På våran verkstad så går vi alltid efter rekommendation för rätt olja när vi servar dina fordon. detta gäller oavsett om det är bil eller motorcykel. Det är alltid bra att göra en motorsköljning (engine flush) innan man byter olja rådfråga oss om du är intresserad. Det kan också behövas någon tillsats i oljan efter i så fall har vi produkterna. Ett tips och rekommendation från oss är att alltid byta olja minst en gång varje år oavsett vad tillverkaren rekommenderar. På så vis ser vi till att det bildas avlagringar och kondens, denna rekommendation beror också på hur mycket och långt fordonet går per år.

Vilken olja? Klicka här till oljeguiden www.championoil.se

Kontakta oss:

Autocenter Gävle AB

Verkstad  Bil & Mc

 

Kryddstigen 18

802 92 Gävle
Tel: 026-61 60 75

Mail: info@autocentergavle.se

 Öppettider:

Måndag – Torsdag 7.00-16.30

Fredag                    7.00-16.00

Lunchstängt        12.00-13.00

Dag före röd dag eller afton stänger vi 14.00. Avvikande öppettider kan förekomma då meddelas detta under ”läs alla nyheter” som finns nedan

Vid däckskiftessäsong har vi begränsad bokning för bil-service och reparationer.

Nyheter och lite information

Läs alla nyheter »